Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد در مورد گلایه برخی از شهروندان در زمینه قطع برق خیابان‌های مشهد توضیحاتی داد. - اخبار استانها -

علیرضا کاشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: اوج مصرف برق سال جاری در شهر مشهد مربوط به مردادماه سال 99 بوده که رقمی در حدود هزار و 550 مگاوات به ثبت رسیده؛ در فصل زمستان مشکلی برای تامین برق مردم نداریم و میزان مصرف در این فصل حدود هزار مگا وات ساعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشکل حال حاضر ما افزایش مصرف گاز ناشی از تداوم برودت هواست، افزود: 90 درصد سوخت نیروگاه‌های تولید برق، گاز است و برای اینکه گازرسانی به مردم دچار قطعی نشود، تامین سوخت نیروگاه‌های ما دچار اختلال شده و همین موضوع نیز سبب مشکلات ما جهت تامین برق مصرفی مردم است.

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: خط قرمز ما مشترکین خانگی هستند و تمام تلاشمان را در جهت تامین برق مصرفی آنها انجام می‌دهیم؛ از مردم هم تقاضا داریم تا حد امکان در مصرف انرژی به ویژه برق و گاز صرفه جویی انجام دهند تا سوخت مازوت مصرفی نیروگاه‌ها نیز به کمترین حد ممکن برسد.

کاشی اظهار داشت: تفاهم‌نامه‌هایی با صنایع مختلف در شهرک‌های صنعتی منعقد کرده‌ایم تا در مواقع نیاز مدیریت بار شبکه برای آنها اعمال و حتی شیفت‌های شب مجموعه‌ها جا به جا شود تا خللی برای برق‌رسانی به بخش خانگی نداشته باشیم.

تعطیلی ادارات استان مرکزی منجر به کاهش 40 مگاوات مصرف برق شدجزئیات تولید خودروی "تارا برقی" با همکاری ایران خودروبرق در استان کردستان قطع می‌شود؛ راهکارهای خواندنی برای کاهش مصرف

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات ما در شهر مشهد، مدیریت بار روشنایی در سطح معابر شهری است؛ در همین راستا لامپ‌های تمام بلوارها، بزرگراه‌ها و خیابان‌های اصلی شهر را به صورت یک در میان خاموش می‌کنیم که تعداد 8هزار لامپ می‌شود و نتیجه این اقدام صرفه‌جویی 17 مگاواتی است.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: 270هزار لامپ در سطح شهر مشهد داریم و خاموشی یک درمیان معابر اصلی، بلوارها و بزرگراه‌های شهر در بحث مدیریت بار شبکه، منجر به ناامنی نخواهد شد.

وی درباره شناسایی ماینرهای بدون مجوز ارز دیجیتال گفت: تمام مصرف برق مردم مشهد در مرکز کنترل ما رصد می‌شود و چنانچه مصرف برق مشترکی نامتعارف شود، با پیگیری‌های لازم این موضوع را ریشه یابی خواهیم کرد؛ در این راستا با نیروی انتظامی و دادگستری برای بحث ماینرها در ارتباطیم و چنانچه استفاده از ماینرهای ارز دیجیتال، بدون دریافت مجوز از نهادهای مربوطه باشند منجر به قطع برق مشترک خواهد شد.

کاشی در پایان اظهار داشت: مردم می‌توانند گزارشات در خصوص ماینرهای غیرمجاز را با شماره تماس 121 در میان بگذارند تا در اسرع وقت همکاران ما به محل اعزام و اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماینرهای غیرمجاز غیراستاندارد امحا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خدادادی کارشناس ارشد اقتصاد انرژی در یک برنامه رادیویی خاطرنشان کرد: استخراج مجاز رمزارز قواعد خاص خود را دارد به طور مثال استخراج کنندگان نباید از برق یارانه‌ای استفاده کنند و یا اگر ماینری را وارد کشور می‌کنند، این ماینرها باید در سامانه جامع تجارت ثبت شده و دارای کد رهگیری یکتا باشد.

به گفته وی، ماینرهایی که توقیف می‌شوند تحویل سازمان اموال تملیکی شده و طبق قانون اموال تملیکی هم موظف است ماینرهایی که استاندارد رتبه مصرف انرژی را ندارند امحاء کند، بنابراین ماینرهای غیراستاندارد حتماً امحا شده و ماینرهایی که استاندارد هستند اگر از طریق فرآیند قاچاق وارد شده باشد، در فرآیند مزایده با لحاظ شرایط قانونی به فروش می‌رسد و اگر هم قاچاق نبوده اما در سامانه جامع تجارت ثبت نشده باشد، حتماً صاحب آن موظف است این موارد را رعایت کند.

این کارشناس ارشد اقتصاد انرژی خاطرنشان کرد: این گروه برای استخراج رمزارز در اوقات عادی شبکه برق که میزان تقاضای مصرف زیاد نیست، محدودیتی برای فعالیت ندارند، اما در دوران اوج بار تنها از ساعت ٢ بامداد تا ٩ صبح امکان فعالیت دارند

وی با اشاره به مجازات‌های در نظر گرفته شده برای استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز ادامه داد: جرایم مختلفان، بیشتر جنبه بازدارندگی دارد. مطابق قانون، دستگاه‌های ماینر غیرمجاز تحت عنوان کالای قاچاق ضبط خواهند شد و در واقع جرایمی که به قاچاق اعمال می‌شود، به این گروه از فعالان حوزه رمزارز غیرمجاز نیز تسری می‌یابد، از جمله اخذ هزینه‌ای معادل قیمت ماینرها و تا ١٠٠ برابر هزینه برق یارانه‌ای، قانونگذار بعضاً حبس تعزیری نیز برای سودجویان و متخلفان پیش بینی کرده است.

بر اساس اعلام وزارت نیرو، خدادادی از مردم خواست در دام تبلیغات فریبنده فروش ماینرهای غیرقانونی نیفتند تا در معرض تنبیه‌های قانونی ناشی از استفاده از آنها قرار نگیرند. ضمن اینکه هموطنان می‌توانند فعالیت غیرمجاز ماینرها به ویژه در مناطقی که سودجویان از برق غیرمجاز استفاده می‌کنند که خطر آتش سوزی نیز به دنبال دارد را به اداره برق منطقه خود اطلاع دهند که این مهم برای آنها پاداش نیز به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6100801

دیگر خبرها

  • اهدای نشان افتخار به ۶ شهید فداکار ارتش در مشهد
  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • ماینرهای غیرمجاز و غیراستاندارد امحا می‌شوند
  • ماینرهای غیرمجاز غیراستاندارد امحا می‌شوند
  • تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن